Maternity and Nursing Blouse – EVA MISAKI

MERECIK PELUH!! DUP..DAP..DUP..DAP JANTUNG.. APESAL WIFE AKU TETIBA CANTIK SANGAT NI?

Akak nak share experience #qissaralovers yang buat akak terharu. Dia kata sebelum ni tak dapat nak bergaya sebab banyak baju walaupun cakap nursing friendly, still kalau buka zip or butang nampak kulit. Tetap kena menyorok.Bayangkan, tengah jalan2 dengan husband, husband tengah best pilih barang, tetiba anak menangis nak susu. Takkan nak tarik je zip dan buka butang. Nak pakai nursing cover pun kena cari tempat untuk set upkan dulu, dengan nak buka zip, buka bra, pasang nursing cover.

First dia consult akak, akak cakap cuba baju ni #NoZipNoButton. Selak je. Seluk tangan di dalam, tanggalkan klip bra (bagi yang pakai nursing bra), husband lindung dengan badan, kita SELAK CIKITTTT JER.. lekap mulut anak di breast dan tarik lapisan luar bagi cover sikit. SIAPP!!! Sambil anak menyusu teruskan berjalan dan shopping. Orang ingat ANAK TENGAH TIDUR! Husband HAPPY sangat. Dah tak serabai dengan nursing cover bagai. Kemas, cepat.

Design baru ni, memang macam princess. Seperti biasa semuanya LIMITED NO RESTOCK. Pagi ni je dah ada yang grab 3 sekaligus. Ye la.. susah tau nak jumpa baju MAMPU MILIK yang cun ni.

📣📣📣
HARGA: RM59.00 
Order :
👇👇👇👇👇👇👇
WhatsApp 📲 011-323 66 361

Walau macam mana pun, JANGAN LAMBAT NANTI MELEPAS 😆
#teamqissara.

Nursing Maternity Nursing blouse Maternity blouse Baju Menyusu Baju Muslimah Baju Mengandung Nursing and Maternity Baju Menyusu murah Baju Mengandung murah
DETAILS

❤ Maternity friendly, lipatan kiri kanan membuatkan baju expand semasa mengandung.

❤ Slim effect kerana lipatan disisi (bukan tengah). Tak nampak buncit. 

❤Bukaan Nursing selak #NoZipNoButton. Bukaan silang di dada. (Rujuk gambar dibawah)

Baju Menyusu

Nursing friendly

❤ Material: Smooth Milk Silk.

✔✔Selesa. Silky feel.

✔✔IRONLESS terutama warna gelap.

✔✔Tak mudah kedut, kekal licin sepanjang hari.

✔✔Tak panas, tak jarang.

✔✔Tahan lasak. Sangat stretchable dan elastic (boleh regang +++ dan balik ke bentuk asal). Boleh muat double pump dalam cover baju.. no worries!

✔✔Easy care fabric: Normal washing machine setting. Cepat kering.

*advised not to dry under direct sunlight for fabric color to last longer.

Qissara
Jenis bukaan Eva Misaki: Lapisan luar boleh selak keatas, lapisan dalam bersilang.

Extra Feature:

Baju Muslimah

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s