Jamu Kencur Tradisi Bidan Istana

Jamu Kencur Bidan Istana

Dapatkan Jamu Kencur untuk Rawatan Wanita Luar dan Dalam
Period tidak teratur?
Ingin Dapatkan Zuriat?
Ingin Kekal Awet Muda?
Jamu kencur ialah jamu yang bakal menyerikan rumahtangga anda. Fungsi jamu kencur mampu membantu merawat diri wanita dari akar hingga ke umbi.
Khasiat jamu kencur akan meningkatkan ghairah & daya tarik tubuh. Produk jamu kencur gold ini diperbuat bagi wanita yang ingin tampil lebih percaya diri.
Selain itu jamu kencur rahsia bidan istana juga boleh diminum oleh wanita yang baru melahirkan bayi. Fungsi jamu kencur tradisi bidan istana ini membantu melancarkan sisa sisa darah nifas & membuat tubuh ibu menjadi lebih segar & sihat.

Jamu kencur tradisi bidan istana

Tak sampai umur 30 angkat berat sikit dah terkencing dalam seluar, silap buat kerja angkat berat sikit pun dah sakit dekat peranakan.
Itu beza mak kita maintain buat kerja sampai sekarang. Nak banding dengan kita? kita ni sikit sikit lepas kencing nak terkencing lagi… teran teran tak keluar apepun.
haaaa apa maksudnya tu?
Itu salah satu tanda peranakan jatuh.
Dalam pantang mak dah pesan duduk diam diam, hatta nak cek anak “kuning” pun biar suami dan adik-adik tolong bawakkan. Ini tak…baru hari ke 4 dah siap nak jalan ke klinik.
Bila emak cakap, pandai cakap amalan dulu dulu kuno. Tapi hakikatnya badan kalau tak diulek rapi terima sendirilah. Badan kita, kita sendiri lah yg rasa!
Itu belum bab sakit satu badan…makan suka hati ikut menu moden.yang sejuk yang kembang yang menjalar semua taram…last last akhirnya bila badan dah tak tahan baru mengadu
Tidak perlu lagi kakak kakak risau jika peranakan Jatuh hingga atau alat sulit berbau busuk. Wangikan semula dengan bahan bahan alami di dalam produk jamu kencur bidan istana. Malah dahulu inilah pilihan dayang dayang dan puteri raja di Istana. Nah bila sihat rahim maka sihatlah kita!

Jamu kencur bidan istana

KANDUNGAN JAMU KENCUR :-

Jamu kencur manjakani

✔kebaikan jamu kencur bidan istana mengetatkan rahim, menegangkan otot vagina yg kecut setelah bersalin

Kacip Fatimah

✔manfaat jamu kencur untuk wanita dapat melewatkan proses penuan. mengukuhkan tulang. Tenaga kepada tubuh badan

Jamu kencur kunyit

✔khasiat jamu kencur dan kunyit merawat kulit lecet, mengurangkan masalah berdengkur. Antioksidan dlm kunyit dpt mengecutkan jerawat.

Asam Jawa

✔atasi darah rendah, meyembuhkan batuk kering. Menghilangkan bau hapak ketika haid.

Serapat

✔menegangkan payudara, memgurangkan bengkak selepas bersalin. Membaiki & menegang tisu faraj yg longgar.

Halia

✔membuang angin dlm badan, megubati sakit sendi. Merawat tenaga batin
Jamu kencur tradisi bidan istana Formula yang di perbaharui, dengan lebih advance. Jamu kencur gold Kesan lebih cepat.
Jamu kencur gold Bersama Bahan Tambahan
***** EKSTRAK TEMU LAWAK *******

Khasiat Temu Lawak

✔Membantu Menghilangkan sakit otot
✔Membantu Mengatasi masalah hati.
✔Membantu Merawat demam kuning dan memecahkan batu karang.
✔Membantu Mengurangkan kekejangan otot otot badan.
✔Membantu Mengatasi buasir.
✔Membantu Merawat keputihan dan kulat dalam bahagian intim perempuan.
✔Membantu Membuang angin angin badan.
******* EKSTRAK BAWANG PUTIH *******

Khasiat Bawang Putih

✔Membantu Menurunkan tekanan darah tinggi.
✔Membantu Melancarkan peredaran darah.
✔Membantu Menyembuhkan penyakit kulit.
✔Membantu Menghilangkan rasa kebas kebas pada tumit kaki.
✔Membantu Sebagai antibodi yang terbaik.
✔Membantu Menghilangkan jerawat.
******* EKSTRAK LADA HITAM *******

Khasiat Lada Hitam

✔Membantu menurunkan berat badan.
✔Membantu Mengeluarkan angin bisa bisa dalam badan.
✔Membantu Merawat sendi sendi yang lenguh.
Jamu kencur warisan istana 300% dijamin keberkesanannya InsyaAllah
Jamu kencur istana 100% bahan herba alami &organik
Jamu kencur malaysia 100% diproses di kilang bertaraf GMP

 

KELULUSAN KKM JAMU KENCUR GOLD EDITION

Jamu Kencur gold Tradisi Bidan Istana

Jamu kencur gold

KISAH WANITA YANG MEMPUNYAI MASALAH DENGAN SISTEM PERANAKAN SILAP SIKIT….PERANAKAN JATUH Angkat berat sikit…pinggang sakit berlarutan Batuk kuat sikit…terkencing dalam seluar. Bila “lasak” sikit dgn suami, mula kencing tak lawas.
Normal bagi wanita yang pernah bersalin utk jatuh peranakan. Kadang2 anak2 dara pun jatuh peranakan disebabkan nature of work mereka.
Kadang kadang pramugari dan atlet yang masih anak dara pun ada . Ini kerana pramugari perlu angkat barang berat di kabin dan Atlet yg melompat2 ni senang jatuh peranakan mereka.
Jarang…dan bukan semua. Tetapi yang jatuh setiap kali lepas bersalin atau 2 kali setahun tu ok lah. Boleh diterima lagi.. Akan tetapi…. Ia merisaukan bila ada Wanita yang jatuh peranakan tiap tiap bulan. Ini kerana wanita yg rahim mudah jatuh menunjukkan pelvic floor, otot, urat dan ligamen yg menyokong kedudukan rahim sangat2 lemah. Bukanlah sesuatu yang normal jika kedudukan rahim terlalu mudah jatuh. Jadi wanita…. Jika anda wanita yang mudah jatuh peranakan….tolonglah amalkan herba herba yang membantu menguatkan otot rahim. seperti jamu ni JAMU KENCUR TRADISI BIDAN ISTANA. Tolonglah pantang angkat benda berat dan berlasak tak kena tempat. Tolonglah jangan bangga sangat kalau tak berpantang lepas bersalin. Dan tolonglah….tolonglah….. jaga rahim yang takde galang ganti macam gigi emas atau gigi palsu atuk nenek kita tu. Kalau bab “nasi lemak” dan pung.gunng…..semua nak montok terletak bagai tapi bab rahim…umur tak sampai 40 tahun…dah melandur dan terjatuh rebeh. nasi lemak dan pung.gungg tu aksesori je puan2….rahim tu ENJIN. Aksesori mantap…tapi enjin semput.. hehe
Boleh cuba amalkan JAMU KENCUR TRADISI BIDAN ISTANA. InshaAllah cepat dan bagus untuk merawat masalah masalah wanita terutama yang dah tersangat kembang tak kuncup kuncup. Jom kita jadi seperti hari pertama bersama suami. Memang mudah utk diamalkan..lagipun jenis cecair ni kesan serapan kepada tubuh lebih cepat.
Jamu ni jenis jus di dalam sachet. Hanya koyak dan minum je, senang sgt kan? 1 kotak tahan selama 10 hari.
Mengetatkan faraj miss v
Sudah semestinya JAMU KENCUR TRADISI BIDAN ISTANA GOLD EDITION ini MEMANG terhebat di dalam setiap sachetnya, kesannya dapat dirasai seawal 1 hari penggunaan. Perubahan yang dapat dirasa kan ialah seperti denyutan pada miss v dan payudara, itu menandakan yang miss v kita semakin mencengkam rapat dan mantap. miss v kembali persis dara,dan payudara semakin menegang dan anjal. Dengan jamu kencur gold Advance formulation anda dapat rasai perubahan pada dalaman dan pada keseluruhan badan lebih bertenaga dan wajah lebih berseri-seri.
Sesuai untuk wanita yang mengalami masalah
✔Peranakan jatuh/tombong
✔Haid tidak teratur
✔Keputihan
✔Perut buncit selepas bersalin
✔Badan & alat sulit berbau busuk
✔Aset atas dan bawah mulai kurang pejal
✔Aset utama mula mengembang & longgar
✔Wajah pucat

KHASIAT JAMU KENCUR

✔Membantu Mengetatkan kembali otot2 rahim yang longgar.
✔Membantu Mencantikkan kulit.
✔Membantu Mengecutkan peranakan wanita
✔Kitaran haid teratur, Membantu mengecutkan cyst.
✔Membantu Menyuburkan rahim.
✔Membantu Memberikan tenaga
✔Membantu Menguatkan sistem peranakan.
✔Membantu Menganjalkan payudara dan punggung yang jatuh.
✔Membantu Mengempiskan perut. sekaligus menurunkan berat badan.

CARA MAKAN JAMU KENCUR ::

✔jamu kencur cara makan 1 sachet setiap pagi sebelum makan/diwaktu perut kosong
✔Koyak dan minum tanpa perlu bancuh.
✔Digalakkan minum air masak secukupnya
✔Simpan di tempat yang sejuk. boleh di letakkan dalam peti ais lebih sedap.
Dah tau khasiat jamu kencur dan cara makan jamu kencur gold now kita tengok jamu kencur testimonipilihan dia pula

TESTIMONI JAMU KENCUR

jamu kencur bidan istana

Jamu kencur testimoni

jamu kencur testimoni

Jamu kencur review

Jamu kencur review

Jamu kencur tradisi bidan istana testimoni

Jamu kencur tradisi bidan istana testimoni

Testimoni jamu kencur tradisi bidan istana

Testimoni jamu kencur tradisi bidan istana

Jamu kencur tradisi bidan istana review

Jamu kencur tradisi bidan istana review

Jamu kencur bidan istana testimoni 

Jamu kencur bidan istana testimoni

Testimoni  jamu kencur bidan istana

Testimoni jamu kencur bidan istana

Jamu kencur bidan istana review

Jamu kencur bidan istana review

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

SOALAN LAZIM JAMU KENCUR TRADISI BIDAN ISTANA

Q: Boleh ambik  jamu kencur tradisi bidan istana bersama supplement lain x?

A: Boleh.. jarakkan selama 4 jam.

Q: jamu kencur ok ke ?Jika diri ada darah tinggi..tak ada kesan ke?

A: Boleh tiada masalah..insyaAllah dapat merawat penyakit itu

Q:jamu kencur berapa sachet?

A: 10 sachet X 20 ml.

Q: Ibu menyusu boleh minum tak jamu kencur bidan istana?

A: Boleh..

Q: Ibu mengandung boleh amalkan produk jamu kencur tradisi bidan istana?

A: Tidak boleh

Q:Jamu kencur dara..Anak dara blh mkn ke jamu ni?yg belum kawin

A:Boleh..khasiat jamu kencur dapat merawat pelbagai masalah luaran dan dalaman wanita.

Q:Kalau brsalin czer bleh mkn x jamu kencur gold ni.

A:Boleh

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s